Notícies

Jornada del nou Reglament General de Protecció de Dades

Jornada sobre el nuevo Reglamento de Protección de Datos

Jornada organitzada per GREMICAT a la sala de conferències cedida per Activa Mútua i la ponència del Sr. Ferran Jorne[...]

Herència: No es posen d’acord els hereus

Herencia: no se ponen de acuerdo los herederos

Per desgràcia és bastant freqüent que al moment de rebre una herència els hereus no es posin d’acord en com re[...]

Exempció de tributació dels Xecs restaurant

exencion-tributacion-cheques-restaurante

Des de l’1 de gener de 2018 els xecs restaurant estan exempts de tributar en l’IRPF fins a un topall d’[...]

13

NOV

2018

Calendari laboral 2019

calendario laboral 2019

El proper any hi haurà vuit festius nacionals que no seran substituïbles, la qual cosa significa que se celebraran a tota Espanya. Juntament a aquests dies, hi haurà altres quatre festius que cada comunitat autònoma té la potestat de fixar. I, finalment, cada municipi podrà escollir altres dos dies festius només per a la seva localitat. [texto_central] Cale(...)

+ Info

07

NOV

2018

Obligació de Relacionar-se Electrònicament amb l'Administració

relacion electronica con la administracion

Ampliat en 2 anys el termini inicial d'entrada en vigor de l'obligació de relacionar-se electrònicament amb l'administració pública en relació amb el registre electrònic. [texto_central] Relació electrònica amb l'Administració Al BOE del dia 31 d'agost de 2018, s'ha publicat el Reial decret-llei 11/2018 que modifica l(...)

+ Info

31

OCT

2018

Pagament del segon termini de la Renda 2017

segundo plazo pago renta 2017

El dilluns dia 5 de novembre de 2018 finalitza el segon termini de pagament de la declaració anual de la RENDA de l'any 2017. (Model: 102). Aquest pagament hauria de realitzar-se automàticament des del seu compte bancari on va liquidar el primer pagament de la Renda. Sempre que hagi estat informat el pagament automàtic i domiciliat. [texto_central] Segon termin(...)

+ Info

24

OCT

2018

Jornada de treball per a la Jubilació Parcial

jubilacion parcial 2018

S'admet la possibilitat de concentrar la jornada del jubilat parcial en un sol any, de manera que la totalitat de la jornada pendent fins a la jubilació total s'acumuli en un únic període ininterromput. [texto_central] Jornada de Jubilació Parcial La consulta de l’INSS nº 92/2017 de 10 d'octubre, admet la possibilitat d(...)

+ Info