Un equip de persones per a persones.

  • Som professionals amb més de vint anys d’experiència.

  • Disposem d’una cartera amb més de tres-cents clients de diversos sectors.

  • Col·laborem amb entitats, gremis, col·legis i associacions

  • Proporcionem un tracte personal, de confiança i professional.

  • Oferim un servei d’atenció al client durant tot l’any (incloent-hi el mes d’agost).

Demaneu

Presupost

Gremicat és una assessoria gestoria, fundada a la ciutat de Barcelona l’any 2002, formada per un equip d’advocats, economistes, graduats socials, gestors i assessors.

El nostre equip de professionals i advocats, amb més de vint anys d’experiència en assessorament i gestió d’empreses, té coneixements d’assessoria fiscal, assessoria laboral, comptabilitat, assessoria civil, assessoria mercantil y assegurances.

La nostra filosofia neix del lema «Escoltem i avancem» i es basa en els valors que, cada dia, el nostre equip treballa amb els nostres clients:

— Confiança per compartir els vostres projectes i problemes
— Familiaritat i un tracte personalitzat per sentir-se com a casa
— Professionalitat gràcies al treball de persones expertes i amb experiència
— Agilitat i rapidesa en atenció, resposta i servei
— Compromís en la recerca de solucions, millores i progrés
— Modernitat en l’àmbit tecnològic i de la informació

Gremicat es troba a Barcelona, prop de la plaça de Catalunya, per prestar serveis d’assessoria laboral, comptable, fiscal i legal (advocats), de gestió i de consultoria a totes les empreses, autònoms i emprenedors que requereixin un assessorament professional.

home_icono_03

Demaneu
PRESSUPOST

Sandra Arranz

Assessora en dret tributari i comptable

Tècnica especialitzada en dret tributari i comptabilitats d’empresa, vinculada a la nostra Assessoria des de l’any 2019.

És Graduada en administració i direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en tributació i assessoria fiscal pel Centre d’Estudis Financers (CEF).

Vicent Ribas

Advocat en l’àrea de dret laboral

Graduat en dret per la Universitat Autònoma de Madrid. Membre de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i Màster en dret laboral i recursos humans pel ICAB., i Màster en Assessorament i Consultoria Jurídic-Laboral per la Universitat Carles III de Madrid.

Nuria Lucena

Assessora en dret laboral i seguretat social

És tècnica especialitzada en dret del treball i de la seguretat social, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2019.Diplomada com a Graduat Social per la Universitat de Còrdova.

Alejandra Lorente

Advocada en l’àrea de dret civil, laboral i mercantil.

Graduada en dret per la Universitat de Barcelona. Membre de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i Màster en dret laboral i recursos humans pel ICAB.

Esteve Tomàs, Socio director de Gremicat

Esteve Tomàs

Responsable de la gestió interna, administrativa, organitzativa i comercial

Està especialitzat en la gestió i direcció de despatxos professionals. Va desenvolupar la seva carrera professional com a secretari adjunt del Gremi de Serrallers de Catalunya, entitat patronal del sector del metall, amb més de vuit-centes empreses afiliades i membre de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Catalunya.

D’altra banda, ha sigut responsable de corredoria i agència d’assegurances en l’àrea financera i comercial.

És titulat com a corredor i agent d’assegurances i col·legiat pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Ha rebut formació especialitzada en la gestió i direcció de despatxos professionals.

Joan Carles Martínez Gremicat

Joan Carles Martínez

Responsable de l’àrea de dret tributari i comptable

És especialista en planificació fiscal i assessor de companyies espanyoles i estrangeres en la creació d’estructures fiscals òptimes per al compliment dels seus objectius empresarials.

Ha actuat com a pèrit judicial davant els tribunals de justícia i ha intervingut en diverses xerrades i conferències en matèria de dret tributari davant diverses organitzacions empresarials.

És llicenciat en direcció i administració d’empreses per la Universitat de Barcelona, diplomat en ciències empresarials i postgraduat en auditoria de comptes per la mateixa Universitat. És membre de l’Il·lustre Col·legi Oficials de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona.

Christian Vilalta

Responsable de l’àrea de dret laboral i mercantil civil

És advocat especialitzat en dret del treball i auditor laboral. Així mateix, està especialitzat en dret mercantil i concursal com a administrador concursal.

Ha exercit des de l’any 1995 com a advocat i assessor jurídic de diverses associacions empresarials d’àmbit nacional, com l’Associació Nacional del Gas (SEDIGAS), i de col·legis professionals, com el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en auditoria laboral i administració concursal per la Universitat de Vic. També és membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Abogado Laboral en Barcelona

Xavier Puigvert

Advocat associat a l’àrea de dret laboral i de la seguretat social

Exerceix com a advocat especialitzat en dret del treball i de la seguretat social des del l’any 1995. Està especialitzat en aspectes laborals de les reestructuracions d’empresa i en expedients de regulació de treball.

Ha sigut advocat i responsable juridicolaboral del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, i membre de la Comissió Negociadora i Paritària del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la Província de Barcelona.

Ha exercit de secretari de la Comissió de Rehabilitació i Manteniment d’Edificis de Catalunya (RIME) i ha estat membre del Tribunal Arbitral Laboral de Catalunya.

És llicenciat en dret per la Universitat Abad Oliva i postgraduat en dret del treball i en dret de la seguretat social per l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.

Pilar Baena Gremicat

Pilar Baena

Assessora en dret laboral i seguretat social

És tècnica especialitzada en dret del treball i de la seguretat social, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2017.

Diplomada com a Graduat Social per la Universitat de Barcelona.

 
 
 
 
 

Asesora en derecho tributario y contable

Merche Campo

Asesora en derecho tributario y contable

Técnica especializada en derecho tributario y contabilidades de empresa, vinculada a nuestra Asesoría desde el año 2014.

Estudios de ciclo formativo de Grado Superior en Administración y Finanzas en el IOC (Institut Obert de Catalunya). Seminario de Adquisiciones Intracomunitarias e Intrastat.

Esther Canal Gremicat

Esther Canal

Administrativa

Compta amb una àmplia experiència en el Departament d’Administració, Gestió i Comercial, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2016.

 
 
 
 
 

Jaume Creus Gremicat

Jaume Creus

Departament d’administració i gestió interna

Compta amb una àmplia experiència portant la gestió administrativa de societats i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2016.

 
 
 
 
 

Asesor Fiscal en Barcelona

Pedro Díaz

Assessor en dret tributari i mercantil

És advocat especialitzat en dret tributari i mercantil, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2003.

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i postgraduat en dret tributari per la mateixa Universitat.

Asesor laboral en Barcelona

Óscar Fernández

Assessor en dret laboral i seguretat social

És tècnic especialitzat en dret del treball i de la seguretat social, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2005.

És màster en Assessoria Juridicolaboral pel Centre d’Estudis Financers (CEF), màster interuniversitari en Administració i Direcció d’Empreses (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya), llicenciat en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en gestió i administració pública per la Universitat Pompeu Fabra.

Administrativa en Barcelona

Juani Jiménez

Administrativa

Té una llarga experiència en el Departament d’Administració, Gestió i Comercial, i està vinculada a la nostra assessoria des de l’any 2010.

És llicenciada en ciències de l’educació.

Asesor fiscal en Barcelona

Ángel López

Assessor en dret tributari i comptable

És economista especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, i està vinculat a la nostra assessoria des de l’any 2002.

És diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona. Assisteix assíduament a seminaris i jornades sobre novetats legislatives en l’àmbit fiscal i comptable.

Marta Maiques Gremicat

Marta Maiques

Assessora en dret tributari i comptable

Tècnic especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, vinculada a la nostra Assessoria des de l’any 2016.

Curs d’IVA en el Col·legi d’Economistes de Catalunya.

 
 
 
 
 

Eva Puig

Advocada en l’àrea de dret processal

Exerceix d’assessora especialitzada en dret processal i està vinculada a la nostra empresa des de l’any 2009.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (1995).

Rafael Rubio Gremicat

Rafael Rubio

Assessor en dret tributari i comptable

Tècnic especialitzat en dret tributari i comptabilitats d’empresa, vinculat a la nostra Assessoria des de l’any 2017.
És llicenciat en administració i direcció d’empreses per la Universitat de Barcelona i Màster en tributació i assessoria fiscal pel Centre d’Estudis Financers (CEF).

 
 
 
 
 

Estefania Soto

Advocada en l’àrea de dret mercantil

Exerceix d’assessora especialitzada en dret mercantil i està vinculada a la nostra empresa des de l’any 2012.

És llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (2010).