• Avinguda del Portal de l'Àngel, 42, Àtic A, 08002 Barcelona
  • 934 12 02 32

Avís Legal

AVÍS LEGAL

Gremicat SL, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona (tom 34.606, foli 207, full B, número 2252.364, inscripció 1a), amb NIF B62853965, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de Gremicat SL. D’acord amb els límits establerts per la llei, Gremicat SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o les informacions contingudes en les seves pàgines d’Internet.


Gremicat SL, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona (tom 34.606, foli 207, full B, número 2252.364, inscripció 1a), amb NIF B62853965, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de Gremicat SL. D’acord amb els límits establerts per la llei, Gremicat SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o les informacions contingudes en les seveEls continguts i la informació de les pàgines d’Internet de Gremicat SL són elaborats per professionals del dret degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. Tanmateix, els continguts i la informació no vinculen Gremicat SL ni constitueixen opinions, consells o assessoraments legals de cap mena, atès que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.s pàgines d’Internet.


Les pàgines d’Internet de Gremicat SL poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que Gremicat SL no pot controlar. Per tant, Gremicat SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Textos, imatges, sons, animacions, software i tots els altres continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de Gremicat SL o dels seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzemament o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de Gremicat SL.


Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Gremicat SL ofereix per mitjà del lloc web, haureu de proporcionar algunes dades de caràcter personal. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que, mitjançant l’emplenament d’aquest formulari, les vostres dades personals seran incorporades i tractades en els fitxers de Gremicat SL, amb la finalitat de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis, així com d’informar-vos de les millores del lloc web.prés de Gremicat SL.


També us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a  gremicat@gremicat.es o a la dirección: Av. Portal de l’Àngel, núm. 42, ático A (08002, Barcelona).


¿Quiere consultar nuestra política de privacidad y cookies?

 

VEURE L’IFORME LEGAL DE PRIVACITAT