Registre diari de la jornada diària dels treballadors

Jornada Gremicat sobre el registre diari de les jornades diàries dels treballadors.

Jornadas Gremicat

Gran èxit de participació en les Jornades informatives de “Registre Diari de la Jornada dels Treballadors”

El registre diari de les jornades diàries dels treballadors

Durant el mes de novembre de 2016 s’han celebrat en les nostres oficines de Gremicat, Av. Portal de l’Ángel 42 Àtic A, diverses jornades informatives sobre “el registre diari de la jornada diària dels treballadors”, a càrrec del responsable de l’àrea de gestoria-assessoria laboral i moderades pel soci director general Esteve Tomàs.

A causa de l’èxit de les jornades i la demanda per part dels nostres clients a l’assistència de les mateixes, es van ampliar al mes de desembre de 2016.

Informació de la jornada:

En aquestes jornades s’ha informat als assistents de l’obligació que tenen les empreses de portar un control de la jornada diària dels seus treballadors, tant els que són a temps parcial com a temps complet, ja que l’incompliment de portar-ho pot suposar una infracció i les empreses poden ser sancionades mitjançant una multa.

En l’acte de les jornades es lliura, als presents, material de la informació exposada i l’endemà també és enviada per suport informàtic.

Volem també agrair als presents l’interès mostrat en les jornades i a causa de l’èxit de participació, en breu tornarem a realitzar altres jornades sobre altres temes d’interès general per als nostres clients.

IMG_6201
IMG_6202

GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+