Notícies

Torna la bonificació en la cotització dels empleats de llar

bonificacion empleados del hogar

El Ministeri d’Economia i Seguretat Social ha informat, mitjançant una disposició addicional, la reducció del 2[...]

MODEL 111 (IRPF) – Presentacions

Impuesto de hacienda

La periodicitat del model és normalment trimestral, excepte per les grans empreses que té caràcter mensual. En el cas[...]

Autònoms: Termini fins al 31 d’octubre per canviar cotització per 2018

Cotizacion autonomos

Si vostè cotitza en el REPTA (Règim Especial de Treballadors Autònoms), actualment pot sol·licitar el canvi de la se[...]

16

OCT

2017

Torna la bonificació en la cotització dels empleats de llar

bonificacion empleados del hogar

El Ministeri d'Economia i Seguretat Social ha informat, mitjançant una disposició addicional, la reducció del 20% en la cotització dels treballadors de la llar integrats en el Sistema Especial d'Empleats de la Llar del Règim General de la Seguretat social, amb efectes des del 1/09/17 i fins al 31/12/18. [texto_central] Aquest descompte va quedar sense efecte al juliol després de no(...)

+ Info

11

OCT

2017

MODEL 111 (IRPF) - Presentacions

Impuesto de hacienda

La periodicitat del model és normalment trimestral, excepte per les grans empreses que té caràcter mensual. [texto_central] En el cas de liquidacions trimestrals, el termini de presentació es fa durant els 20 primers dies naturals d’abril, juliol, octubre i gener. En el cas de liquidacions mensuals, el termini de presentació es fa durant els primers 20 dies naturals del mes següent (...)

+ Info

09

OCT

2017

Autònoms: Termini fins al 31 d'octubre per canviar cotització per 2018

Cotizacion autonomos

Si vostè cotitza en el REPTA (Règim Especial de Treballadors Autònoms), actualment pot sol·licitar el canvi de la seva base de cotització dues vegades a l'any (encara que està previst que a partir de l'any que ve pugui sol·licitar el canvi de base fins a quatre vegades a l'any). [texto_central] Recordi que des de juliol de 2017 la base mínima és de 919,80 euros, i la màxima de 3.(...)

+ Info

04

OCT

2017

Empleats de la llar: Finalització descompte Seguretat Social

Descuentos seguridad social

Empleats de la llar: Finalització descompto a les cotitzacions de la Seguretat Social [texto_central] El passat 27 de juny es van aprovar els Pressupostos de l'Estat 2017. Lamentablement, el descompte del 20% en les quotes mensuals que paguen a la Seguretat Social els ocupadors que donen d'alta per primera vegada a treballadors dins del sistema especial per a empleats de llar va q(...)

+ Info