Notícies

Herència: No es posen d’acord els hereus

Herencia: no se ponen de acuerdo los herederos

Per desgràcia és bastant freqüent que al moment de rebre una herència els hereus no es posin d’acord en com re[...]

Exempció de tributació dels Xecs restaurant

exencion-tributacion-cheques-restaurante

Des de l’1 de gener de 2018 els xecs restaurant estan exempts de tributar en l’IRPF fins a un topall d’[...]

Contractar familiars: Bonificació per a l’autònom

contratar-familiares-bonificacion-para-el-autonomo

Entre les mesures que van entrar en vigor de forma immediata després de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autòno[...]

18

JUN

2018

Acumulació del Crédit per a la Formació

Crédito para formación acumulado

Fins al 30 de juny, si té menys de 50 treballadors, pot acumular el crèdit d'aquest any al crédit formatiu dels dos anys següents.       La seva empresa disposa d'un crèdit per gastar en formació que es calcula, segons la grandària de la seva empresa, aplicant un percentatge sobre les cotitzacions per formació professional efectuades l'any anterior. Per exemple, si té entr(...)

+ Info

13

JUN

2018

Últim dia per la presentació de la Renda 2017

Presentación de la Renta 2017

En pocs dies finalitza el període per a la presentació de la Renda i Patrimoni de l'any 2017. Hi ha dos dates límits per la presentació: 27 de juny i 2 de juliol.   27 de juny: data límit per a la presentació de la Renda i Patrimoni si (...)

+ Info

06

JUN

2018

Diferències en la retenció de la Renda en els treballadors

Retención de la renta a pagar

Diversos treballadors s'han queixat a la seva empresa perquè la seva declaració de renda surt a pagar. Com és possible si l'empresa ha calculat les retencions correctament? Diversos treballadors s'han queixat perquè la seva declaració de renda surt a pagar. Com és possible si l'empresa ha calculat les retencions correctament? (...)

+ Info

23

MAY

2018

Permisos retribuïts per matrimoni, naixement d'un fill o defunció

permisos retribuidos

El TS (Tribunal Suprem) canvia la seva doctrina sobre l'inici del període de gaudi dels permisos per matrimoni, naixement de fill i defunció de familiar, passant a ser des del primer dia laborable. Els permisos retribuïts per matrimoni, naixement d'un fill o defunció d'un familiar començaran a comptar-se a partir del primer dia laborable del fet en s(...)

+ Info