Notícies

Conveni Col·lectiu d’empreses de publicitat, comunicació i màrqueting digital

Convenio empresas de publicidad

En data 3 de març de 2017 s’han publicat en el BOE les taules salarials i les dietes per desplaçament per a l[...]

Conveni Col·lectiu d’empreses de sanitat privada de Catalunya

Convenio sanidad privada

En data 21 de novembre de 2016 la patronal i els sindicats van signar el nou conveni col·lectiu laboral que afecta a le[...]

Horari mes d’Agost

Horario Agosto 2017

Com és norma a Gremicat durant el mes d’agost adaptem l’horari, però seguim desenvolupant la nostra activi[...]

16

AGO

2017

Conveni Col·lectiu d'empreses de publicitat, comunicació i màrqueting digital

Convenio empresas de publicidad

En data 3 de març de 2017 s'han publicat en el BOE les taules salarials i les dietes per desplaçament per a l'any 2017 que afecten a totes les empreses del sector de la publicitat, de la comunicació i del màrqueting digital. [texto_central] Aquestes noves taules salarials i les dietes per desplaçament per a l'any 2017 incorporen un increment d'un 1.6% sobre les taules salarials i diet(...)

+ Info

09

AGO

2017

Conveni Col·lectiu d'empreses de sanitat privada de Catalunya

Convenio sanidad privada

En data 21 de novembre de 2016 la patronal i els sindicats van signar el nou conveni col·lectiu laboral que afecta a les clíniques dentals de tota Catalunya i s'inclouen també les taules salarials 2017. [texto_central] Destaquem, com a novetats del nou conveni, les següents: -Vigència del Conveni fins al 31 de desembre de 2017. (...)

+ Info

02

AGO

2017

Horari mes d’Agost

Horario Agosto 2017

Com és norma a Gremicat durant el mes d'agost adaptem l'horari, però seguim desenvolupant la nostra activitat i la prestació de serveis no queda interrompuda. [texto_central] La franja horària serà als matins de 9.00 a 14.00 hores Aquest horari estarà vigent del 31 de juliol a l'1 de setembre. (...)

+ Info

26

JUL

2017

Prevenció de riscos laborals: obligacions de l'empresa

Riesgos laborales

Encara que en la seva empresa no es produeixin accidents de treball, o encara que no hi hagi cap empleat que li hagi denunciat, pot ocórrer que la Inspecció dugui a terme campanyes preventives orientades a determinats sectors. [texto_central] (per exemple, per reduir la contractació fraudulenta en el sector de l'hostaleria, o per reduir la sinistralitat laboral en plantes de producció(...)

+ Info