Notícies

Anul•lat el càlcul de la jubilació a temps parcial

càlcul de la jubilació a temps parcial

El 70% dels llocs de treball a temps parcial està ocupat per dones. Per això, el Constitucional considera discriminato[...]

Llibres registres IRPF modificació 2020

IRPF modificació 2020

Al BOE del dia 17 de juliol s’ha publicat l’Ordre que actualitza el contingut de les obligacions de gestió [...]

Compte amb la garantia dels productes

garantia dels productes

Els consumidors estan protegits per un sistema legal que té en la garantia un dels seus grans pilars. Peròcontinua sen[...]

14

NOV

2019

El 15 de novembre tanquem a las 13.00h

oficines tancadas

Divendres 15 de novembre tanquem, les nostres oficines, a les 13.00 hores  [texto_central] Informem de que, amb motiu de les tasques de manteniment del nostre equip informàtic i amb l’ànim de millorar el rendiment i servei als nostres clients, el divendres 15 de novembre no es podrà accedir als nostres serveis informàtics i tancarem les nostres oficines a le(...)

+ Info

13

NOV

2019

Protocol d'assetjament laboral a l'empresa

Protocol d'assetjament laboral

La Inspecció de Treball està sancionant a les empreses per no tenir un protocol d'assetjament laboral a l'empresa.  [texto_central] Aquest protocol té per objecte establir un procediment d'actuació davant qualsevol mena de violència laboral   La Inspecció de Treball e(...)

+ Info

06

NOV

2019

El plus de nocturnitat a les empreses

Plus de nocturnitat

El treball nocturn és el que es realitza entre les 10 de la nit i les 6 del matí.  [texto_central] S'haurà de pagar el plus de nocturnitat respecte a les hores que es treballin en aquesta franja.   El treball nocturn és el que es realitza entre les 10 de la nit i les 6 (...)

+ Info

05

NOV

2019

Permís Retribuït Eleccions 10 de novembre

Permís Retribuït Eleccions

Els treballadors que el diumenge treballin tenen un permís especial per a poder anar a votar. Tenen dret a absentar-se del treball pel temps indispensable per a votar.   [texto_central] El temps que s'utilitzi aquest permís serà retribuït per l'empresa Votar és un dret foname(...)

+ Info