• Avinguda del Portal de l'Àngel, 42, Àtic A, 08002 Barcelona
  • 934 12 02 32

Gestoria per a PIMES

Gestoría para Emprendedores en Barcelona
Assessoria i gestió integral per a PIMES

Som experts en serveis de gestoria i assessoria per a petites i mitjanes empreses

En GREMICAT comptem amb un equip multidisciplinari, capaç d’oferir una solució d’assessorament i gestió integral a les PIMES, independentment del sector o l’activitat que desenvolupi.

La nostra àmplia experiència ens converteix en el millor suport per a tots els nostres clients en l’Area Metropolitana de Barcelona.

 

El nostre tracte directe amb el client, amb una plantilla estable, permet que el client sempre estigui atès per professionals d’acreditada formació.

 

Gestionem tot tipus de tràmits legals de les PIMES

 

Assessoria Fiscal i Tributària:

El nostre equip d’assessors fiscals t’ajudarà a definir l’estratègia i planificació fiscal de la teva empresa. La nostra àmplia experiència t’ajudarà a racionalitzar les càrregues impositives, dins del marc de la legislació vigent, i aprofitant tots els avantatges possibles.

El nostre servei especialitzat en gestió fiscal, t’assistirà en la presentació de les diferents obligacions fiscals derivades de la teva activitat. El nostre compromís és facilitar-te l’estudi, confecció i presentació de qualsevol declaració tributària, facilitant-te en el compliment de les teves obligacions, amb total seguretat i confiança.

 

Comptable i financer:

Som capaços d’absorbir completament la responsabilitat de la confecció dels registres comptables, així com la confecció dels llibres oficials i la seva legalització davant el registre mercantil.

Els nostres recursos humans i tecnològics, juntament amb la nostra àmplia experiència i procediments optimitzats, ens permeten oferir un servei de qualitat a un cost molt ajustat per a la teva empresa.

 

Confiar en nosaltres et suposarà una tranquil·litat completa. Podràs obtenir puntualment, i en funció de les teves necessitats, els informes economicofinancers sobre l’evolució de l’empresa, tot això amb la seguretat d’estar complint amb totes les obligacions formals en matèria comptable i fiscal.

 

Assessoria i gestió Laboral:

GREMICAT realitza totes les gestions de l’àrea laboral de la teva empresa, mantenint-te informat dels canvis en matèria de legislació laboral i posant a la teva disposició les solucions més convenients per a una externalització eficaç de l’administració de personal, la qual cosa t’aportarà màxima seguretat i tranquil·litat.

 

El nostre departament de gestió laboral, et gestionarà i lliurarà de manera puntual i diligent, les nòmines dels treballadors, contractes, assegurances socials i la resta de documentació laboral necessària.

A més d’això, t’assessorarem sobre la planificació estratègica de les relacions laborals, els sistemes de flexibilització de les condicions de treball, els convenis col·lectius i pactes d’empresa, el tractament específic que requereix l’alta direcció i també t’acompanyem en la defensa davant les inspeccions de treball, els conflictes col·lectius o els litigis laborals.

Assessorament Jurídic Civil, Mercantil i Concursal:

El nostre departament jurídic treballa per a assessorar i acompanyar als nostres clients en la defensa legal dels teus interessos, podent-te assessorar en qualsevol aspecte civil o mercantil derivat de la teva activitat empresarial.

Aportem solucions integrals, que abasten des de l’assessorament inicial per a la constitució de societats mercantils, la redacció dels estatuts socials, ampliacions o reduccions de capital, fins a una possible reestructuració societària (fusió o escissió).

Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en la redacció i/o revisió de tot tipus de contractes mercantils, la reclamació de crèdits impagats mitjançant procediments monitoris o ordinaris, així com qualsevol altra qüestió o contingència enfront de tercers.

El nostre equip d’especialistes en Dret Concursal, podran oferir-te un servei integral per a afrontar amb les màximes garanties un eventual procediment Concursal de la teva empresa, tractant de protegir en tot moment la figura de l’administrador enfront de possibles derivacions de responsabilitat.

maite-vidal-gremicat

Maite Vidal

Assessora en dret tributari i mercantil

rafael-rubio-gremicat

Rafael Rubio

Assessor tributari i comptable

marta-maiques-gremicat

Marta Maiques

Assessora en dret tributari i comptable

equip-angel-lopez

Ángel López

Assessor en dret tributari i comptable

Preguntas frecuentes Gestoría para PYMES

 
Título de la pestaña 1 del acordeón
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Título de la pestaña 2 del acordeón
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Título de la pestaña 3 del acordeón
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.