• Avinguda del Portal de l'Àngel, 42, Àtic A, 08002 Barcelona
  • 934 12 02 32

Gestoria construcció Barcelona – Assessoria – Gremicat

Tràmits legals del sector de la Construcció

Som especialistes en la gestoria i assessoria d'empreses de la construcció

GREMICAT té una àmplia experiència col·laborant amb empreses dedicades al sector de la construcció. Portem des de l’any 2002 dedicant-nos a l’assessorament i la gestoria en l’‘Àrea Metropolitana de Barcelona, per la qual cosa sabem oferir-te un servei adaptat a les necessitats i la complexitat que requereix el gremi dels constructors.

 

Gestionem tots els tràmits legals del sector de la Construcció de les empreses de la província de Barcelona:

 

¿Estic aplicant adequadament el conveni de construcció?

Coneixem la particularitat del sector de la construcció, tant en el seu vessant laboral amb un conveni col·lectiu de treball molt específic i amb les especificacions que comporta el vessant fiscal.

 

¿S’ha adaptat la meva empresa a l’última revisió salarial establerta en el sector de la Construcció i Obres Públiques?

T’ajudem a posar al dia la teva empresa en tots els aspectes legals. El nostre equip està al corrent de les últimes resolucions oficials i t’ajudarem a aplicar-les degudament per a evitar-te futurs problemes.

 

Et donem el mateix servei que si tinguessis l’empresa a la ciutat de Barcelona, no fa falta que vinguis a l’oficina:

 

Molts dels nostres clients estan situats en localitats dels voltants de la ciutat de Barcelona, rebent el mateix servei d’assessoria que si estiguessin en el centre de Barcelona:

 

De fàcil accés, estiguis on estiguis.

Estem situats en l’Avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona, just al costat de la Plaça Catalunya, d’accés des de qualsevol localitat mitjançant bus, tren, metre i vehicle propi (pàrquing).

 

Et donem el mateix servei, no fa falta que vinguis a l’oficina.

La realització de tots els tràmits de gestió fiscal i laboral es poden fer via mail, fax o telèfon. No és necessari venir a les oficines del nostre despatx d’assessors.

 

Tracte personalitzat 365 dies a l’any.

Oferim un tracte personalitzat amb el client i de resposta immediata a les seves consultes per telèfon.

 

Assessorament efectiu a Barcelona.

Estem al dia de totes les novetats legislatives que puguin afectar els nostres clients, ja que tots els assessors s’estan formant contínuament.

 

També et pot interessar:

 

Si pertanys a una empresa que desenvolupa la seva activitat en el sector de la Construcció i desitges obtenir serveis de gestoria o assessoria i tens algun dubte sobre aquest tema, o si necessites un servei personalitzat a les teves necessitats: SOL·LICITA UNA CITA i t’assessorarem de forma personalitzada i sense compromís.