16

mar

2016

Col·laboració empresa de formació

COL·LABORACIÓ CFO CONSULTING

Acord de col.laboració per a l’organització de l’activitat formativa bonificada de les empreses

Amb la voluntat d’ oferir un millor i més ampli servei als nostres clients, sense cap tipus de cost addicional, us fem saber que GREMICAT ha signat un conveni de col·laboració amb CFO CONSULTING (Empresa amb gran experiència en cursos de formació), on posem a la seva disposició un ampli catàleg d’accions formatives, 100% bonificables, adreçades al personal de la seva empresa.

CFO CONSULTING es una empresa homologada per la Fundació Tripartida com empresa organitzadora, que posa al seu abast accions formatives, totalment bonificades, adreçades al personal de la seva empresa, i amb 25 anys d’experiència en models formatius de negoci, oferint serveis de consultoria de desenvolupament professional, així com una amplia base de formació online i a distancia, amb moltes empreses clients a tota Espanya i una gran quantitat d’alumnes formats cada any.

Totes les empreses que tinguin com a mínim un treballador inscrit en el règim general de la Seguretat Social disposen de crèdit formatiu per realitzar la formació que consideri necessària i oportuna per als seus treballadors, seleccionar els seus continguts i determinar quan , com i de quina forma ha d’impartir-se.

Dins l’ampli catàleg formatiu hi han cursos que son d’obligat compliment pel treballador segons l’activitat de l’empresa i també hi han cursos adreçats a tots els treballadors que desitgin reciclar-se o actualitzar els seus coneixements, així com adquirir noves habilitats per tal de millorar la seva qualificació professional. Aquesta formació és subvencionada al 100% per a tots els treballadors contractats en règim general de la seguretat social.

No dubti a posar-s’hi en contacte per a rebre el seu suport i assessorament en el desenvolupament del pla formatiu de la seva empresa.

Per ampliar aquesta informació poden posar-se en contacte amb la Sra. Dolors Tarres al mòbil 610 40 46 24 o al mail: dolorst@cfoconsulting.es

Gremicat, S.L.

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+