21

jul

2014

No rebre notificacions electròniques durant les vacances

header_logo_gremicat

Tots els obligats tributaris, són totes les societats, que estiguin inclosos en el sistema d’adreça electrònica habilitada (DEH) en relació amb l’Agència Tributària podran assenyalar fins a un màxim de 30 dies en cada any natural durant els quals l’Agència Tributària no podrà posar notificacions a la seva disposició en la DEH.

Davant la proximitat de les vacances d’estiu, els recomanem que marquin al més aviat possible els 30 dies naturals disponibles (inclosos dissabtes i diumenges).

També es pot sol·licitar una ampliació del termini de 10 dies més, però en el cas que hi hagués algun problema. Aquesta sol·licitud es tindria que demanar amb un mínim de 7 dies d’antelació.

Per informar dels dies de cortesia es tenen que connectar a la Seu Electrònica de l’Agència Tributària i buscar l’enllaç “Solicitud de días en los que no se podrán notificaciones en Dirección Electrónica Habilitada”.

Els clients de Gremicat que tenen contractat els servei “Cuota Anual por otorgamiento de Apoderamiento para la recepción de Notificaciones y la realización de trámites y actuaciones por internet de la Agencia Tributaria” no tenen perquè preocupar-se per informar dels dies de cortesia, des de Gremicat fem tota la tramitació i el seguiment.

Si estan interessats en rebrà informació del “Servei de Apoderament de Notificacions” no dubtin en posar-se en contacte amb Gremicat i els informarem.

El presente escrito constituye una mera Nota Informativa, no pudiendo ser tenida en cuenta como base para un consejo jurídico. En consecuencia, cualquier actuación a realizar de acuerdo con la información facilitada deberá someterse al preceptivo análisis por parte de un profesional especialista en la materia, declinando GREMICAT S.L. cualquier responsabilidad por un uso inadecuado de la presente comunicación.

Si te ha parecido interesante compártelo en redes sociales, gracias!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+